Gp 20 evaluatie

Gp 20 (Foto: Paul Oeinck)

[29-03-2010]
Foto's: Paul Oeinck


Beste Dick W.,

Nu de herplaatsing van Gs 20 correct is verlopen is er even tijd voor evaluatie. Veel staat op de diverse delen van onze en andere websteks. Vooral de familie Rombouts en jij hebben prima coŲrdinerend werk verricht. Evenals Harry van der Sleen en Aafke de Wijk. En wat de Bentheimers hebben vastgelegd moet ik nog opzoeken. Kom ik nog wel achter.
Plannen om de locatie van Gs 20 te blijven beschermen zijn er ook al gemaakt door jou, Dick. We moeten dat doorsturen naar de Dree Marken. Die zitten ook constant op het "vinketouw".
Ik werk momenteel aan een samenvattende beschouwing over onze grensstenen (met name die van Twente). Ik vind dat leuk werk en het werpt mij op de essentiŽle grondbeginselen. Mooi gezegd, hŤ!?
Je zult nog van mij vernemen. Als je een passend plekje kunt vinden voor mijn fotootjes mag je ze graag publiceren.

Mijn complimenten voor het verzorgen van <opdegrens.eu>. Hoe krijg je het voor elkaar om de professionele reportages van mensen als Hans Hermans en de familie Rombouts te combineren met een pas afgestudeerde autodidactische amateur-digibeet als ik! Prachtig, Fantastisch, Hartverwarmend. Een Historisch belang van de eerste orde! Je hebt een ereplaats verworven onder de beschermers van ons Culturele Erfgoed.

Dick Taat


Beste Paul Oeinck,

Bedankt voor je mooie dubbelportret van onze Gs 20. Actueel, en waarschijnlijk de meest recente foto's. Ik vind ze prachtig.

Dick Taat